Steekmarkeerders

Handgemaakte producten:


Steekmarkeerders

Alle steekmarkeerders, setjes steekmarkeerders en de spelden met steekmarkeerders worden met de hand gemaakt.

De steekmarkeerders met cabochons worden met de hand in de fitting geplaatst en vastgelijmd. De achterkant van de fitting kan onderling verschillend zijn (met of zonder relieffitting).  


De steekmarkeerders zijn te gebruiken als steekmarkeerder/progresskeeper/ stitchmarker voor al je haak-breiwerk of als leuke charm/bedel op je ritsen, tasjes, etuis, je journal, dagboek, agenda, noteboek of zelfs je spiraal blok. Door de kleine karabijnhaakjes zijn de stekenmarkeerders eenvoudig te verplaatsen en passen deze ook in de kleine steekjes van je projecten zoals sokken, wanten en bijvoorbeeld amigurumiproject. Super handig toch? Misschien zelfs wel als een leuk klein cadeautje voor die goede en lieve vriend(in) of collega of als een opstekertje voor iemand die wel wat liefs kan gebruiken. Of gewoon omdat je er zelf zo gek op bent en ze spaart en stiekem een verslaving hebt.


Slotjes steekmarkeerders

Uiteraard worden de steekmarkeerders van een slotje/hangertje voorzien. Ik maak gebruik van diverse soorten sluitingen. Mocht je echt iets specifieks wensen dan kan je dit aan mij doorgeven in het opmerkingenveld bij je bestelling. Op de foto rechts zie je welke slotjes eventueel beschikbaar zijn. 

Bij de kant en klare spelden met steekmarkeerders en kant en klare setjes is het slotje geplaatst zoals afgebeeld op de daarbijhorende foto! 


Handmade gnome steekmarkeerders

Deze steekmarkeerders zijn met de hand gemaakt van polymer en afgebakken in de oven. Behandel je polymer steekmarkeerders met zorg. Houd deze weg van direct zonlicht, en geef deze af en toe een poetsbeurt door er een vochtig doekje over te halen. Artist: Made by Valerie.


De handmade gnomes werden speciaal ontworpen voor het grote (internationale) GnomeMkal7 van Imagined Landscapes.

Mrs._knit_crochet en Christa_yarndiva heeft de goedkeuring gekregen van Imagined Landscapes om een ware GnomeMKal op te zetten voor Nederland en Belgie met een totaalpakket voor het breien van de Gnomes bestaande uit handgeverfd garen , projectbags en deze mooie en speciale steekmarkeerder! Het was een groot fantastisch gnome avontuur welke nog steeds actueel is!