Levertijd

Levertijd

Zodra de betaling door VMCJKnitwear ontvangen is, zal ik zorg dragen voor de verzending van jouw bestelling. Ik streef er naar de bestelling binnen 1-3 werkdagen te verzenden. Vaak moet ik de kleine accessoires nog speciaal voor jou samenstellen en inpakken. In de meeste gevallen verzend ik dezelfde of de volgende werkdag! Mocht het bestelde artikel onverhoopt niet meer voorradig zijn, dan stel ik je hiervan uiterlijk binnen twee werkdagen op de hoogte per email; uiteraard wordt, in overleg, een alternatief artikel opgestuurd, of wordt het door jou betaalde bedrag teruggestort. Let op: nadat je bestelling verzonden is, heb ik er geen invloed op hoe snel het pakket bij je is. Meestal duurt dit 1 of 2 werkdagen binnen Nederland. Maar rond de feestdagen/ piekdagen bij DHL kan het zeker ook wat langer duren.


Wil je iets bestellen en woon je niet in Nederland/Belgie? Neem dan even contact op, dan kan ik de verzendkosten persoonlijk voor je berekenen.

Let op! Eventuele extra kosten m.b.t. douane en belasting zijn ter verantwoordelijkheid van de koper.


Je bestelling zal met de uiterste zorg en in goede staat afgeleverd worden bij een DHL/PostNL Punt. Verzendingen zijn te allen tijde voor risico van de koper.
VMCJKnitwear is niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden door DHL/PostNL, evenals het beschadigen of kwijtraken van je zending. Mocht er iets mis gaan met de verzending, neem dan wel altijd even contact op!


Afhalen

Indien je ervoor hebt gekozen om je bestelling af te halen, ontvang je een mailtje zodra de bestelling voor je klaar staat. Je kunt je bestelling op afspraak ophalen (tijdstip in overleg) op het volgende adres: Hoornbruglaan 78, 2281 AX  Rijswijk


Verzendkosten 
De volgende verzendkosten worden gehanteerd binnen Nederland:


  • Brievenbuspost met track en trace, DHL: € 4,95 (selecteer deze keuze indien je alleen spelden met steekmarkeerders/needlestoppers/schaartjes bestelt)

  • DHL thuisbezorgd € 6,95 (selecteer deze keuze indien je wol (met of zonder accessoires) bestelt. 

  • DHL groene keuze 5,95 : afhalen servicepunt. DHL brengt het pakket naar het dichtstbijzijnde servicepunt (selecteer deze keuze indien je wol (met of zonder accessoires) bestelt. Je dient zelf het pakket op te halen bij het ophaalpunt binnen de door DHL bepaalde termijn. Indien dit niet gebeurt en het pakket retour afzender wordt gestuurd en deze opnieuw moet worden verzonden naar jou als klant, dan zijn deze kosten voor klant.

  • Uiteraard betaal je geen verzendkosten wanneer je de keuze hebt gemaakt je bestelling af te halen.


De koper is verantwoordelijk voor het accuraat aanleveren van juiste adresgegevens. 

Verpakking

De aangegeven kosten zijn niet enkel voor het verzenden van pakketten met Track & Trace, maar ook de tijd en materialen voor het met zorgverpakken van jouw bestelling. Voor de verzending hergebruik ik zoveel mogelijk doosjes en eventueel vulmateriaal*. Ook maak ik gebruik van gerecycled en (biodegradable) polybags en speciale paklabels die ik hiervoor inkoop.


*De doosjes haal en/of krijg ik soms van mensen/winkeliers. Het kan dus zijn dat je je bestelling in een verpakking zoals een schoenendoos/doos/wijndoos etc van een ander bedrijf ontvangt.